Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις των Grammys


Οι καλλιτέχνες έχουν σε πολλά το ακαταλόγιστο, οπότε ποιος θα μπορούσε να κατακρίνει την εμφάνιση της Nicki Minaj στα φετινά Grammys. Τυλιγμένη με μια κόκκινη κάπα made by Versace (!) περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από έναν… Πάπα.

Ο άγνωστης ταυτότητας άντρας που είχε στο πλάι της η διάσημη ράπερ (που μάλλον τον νοίκιασε για να κάνει το καπρίτσιο της) φορούσε μια παπική ενδυμασία, full concept, και είχε έκφραση “την ευλογία μου, τέκνα μου!”.

Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ενδυματολογική επιλογή της τραγουδίστρια είναι η μετέπειτα εμφάνισή της. Η Nicki ερμήνευσε το “Roman Holiday”, σε ένα σκηνικό “ο ασθενής χρειάζεται επειγόντως εξορκισμό ”. Στο show της συμμετείχε και ο “Πάπας”.





Δυστυχώς ,η Nicki δεν ήταν η μοναδική κυρία που προκάλεσε αρνητικά σχόλια με το ντύσιμό της τη βραδιά των 54ων βραβεία Grammy.

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Fergie, εμφανίστηκε με πορτοκαλί φωσφοριζέ τουαλέτα, που αν και ήταν αρκετά εντυπωσιακή, τα χοντροκομμένα μαύρα εσώρουχα μου διακρίνονταν, δεν την κολάκευαν καθόλου.



Η επόμενη “άκυρη” επιλογή ανήκει στην αστέρα της ποπ, τη Σουηδέζα Robyn, η οποία ήταν υποψήφια για δυο βραβεία (Best Dance Recording & Best Dance/Electronica Album). Λευκή επιδερμίδα, άσπρο μαλλί, άσπρη φούστα-μπλούζα  και μπεζ κοθόρνοι. Τι σκεφτόταν;



Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το αξεσουάρ στο δάχτυλό της. Μια ασημένια ράβδος είχε διαπεράσει το μεσαίο της δάχτυλο... ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν με την πρώτη ματιά. Στην πραγματικότητα ήταν ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε σαν να έχει κάνει piercing στο δάχτυλό της.





Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger