Η Beyonce κατοχύρωσε το όνομα "Blue Ivy"!


Η Blue Ivy, η κόρη της Beyonce και του Jay-Z, σύντομα μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν μια εταιρείας. Πως; Η μητέρα της έσπευσε να κατοχυρώσει το όνομα της κόρης της στον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς το επιχειρηματικό της δαιμόνιο ένιωσε να απειλείται!

Οι γονείς της Blue Ivy συμπλήρωσαν μια αίτηση στον αμερικανικό οργανισμό Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων, ζητώντας να απαγορευτεί η χρήση του ονόματος για εμπορικούς σκοπούς σε όποιον "τυχοδιώκτη" σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το παιδί τους.

Όμως, γιατί τέτοια βιασύνη; Προφανώς η Beyonce δεν ήθελε να χάσει χρόνο, αφού δυο επιχειρηματίες έχουν ζητήσει να χρησιμοποιήσουν ως λογότυπο το Blue Ivy, ωστόσο η αίτησή τους θα απορριφθεί, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Παρ’ όλα αυτά υπήρχε ένα και μοναδικό κατάστημα που είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο όνομα πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της Beyonce: το κατάστημα ένδυσης Blue Ivy στο Ουισκόνσιν, το οποίο έκλεισε στις αρχές του 2011.

Όσο στενή σχέση κι αν έχει η Beyonce με το Λευκό Οίκο, θα πρέπει να περάσει όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για να μπορέσει να προστατέψει την εκμετάλλευση της κόρης της.

Εξάλλου, η Blue Ivy “ανήκει” μόνο στην Beyonce…

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger