Μεγάλες επιστροφές στα 54α βραβεία Grammy


Η επιστροφή της Adele στις live εμφανίσεις και οι Beach Boys σημάδεψαν την 54η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια, που σάρωσε τα Grammy, κατακτώντας έξι βραβεία, εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες, στην πρώτη της μεγάλη live εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η 23χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους γιατρούς της που κατάφεραν να επαναφέρουν την φωνή της, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Μετά την ερμηνεία της επιτυχίας της “Rolling in the Deep”, η Adele καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του Staples Center, και τους διάσημους συναδέλφους της.

Άλλη μια ερμηνεία που σημάδεψε την τελετή απονομής των Grammy, την Κυριακή, ήταν η επανεμφάνιση των Beach Boys μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, επί σκηνής. Τα τρία μέλη της αρχικής σύνθεσης του γκρουπ, Brian Wilson, Mike Love και Al Jardine, μαζί με τα νέα μέλη Bruce Johnston και David Marks, τραγούδησαν στην τελετή απονομής των Grammy το “Good Vibrations”.

Την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Russell Brand έκανε και η Katy Perry. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Grammy με μπλε μαλλιά και ανεβασμένη διάθεση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της που την αποθέωσαν στο κόκκινο χαλί.

Ακόμη, η 54η τελετή απονομής των Grammy σήμανε και την επιστροφή του Chris Brown, τρία χρόνια μετά το συμβάν με τον ξυλοδαρμό της Rihanna. Ο τραγουδιστής κατέκτησε μάλιστα και το Grammy καλύτερου r&b album για το “F.A.M.E”.

Από τις εντυπωσιακές στιγμές της τελετής απονομής ήταν η εμφάνιση επί σκηνής της Nicki Minaj. Η διάσημη ράπερ περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια κόκκινη μπέρτα, ενώ συνοδευόταν από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος ως Πάπας. Επί σκηνής, η Nicki Minaj ερμήνευσε το νέο της τραγούδι “Roman Holiday” μπροστά από ένα σκηνικό που θύμιζε εκκλησία.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger