Eurovision 2012 - Ελληνικές υποψηφιότητες


Από σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, οι φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

Τα υποψήφια τραγούδια για τον φετινό ελληνικό τελικό, είναι τα" Aphrodisiac", "Baby I'Α m Yours", "Killer Bee" και "No Parking". Φέτος υιοθετήθηκε μια πρωτότυπη διαδικασία, με σκοπό να δοθεί έμφαση στο τραγούδι. Για το λόγο αυτό, δεν αποκαλύφθηκαν οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές. Από τις 11 το πρωί η επισκεψιμότητα στις σχετικές ιστοσελίδες ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της ΕΡΤ, οπότε και θα γνωστοποιηθούν οι καλλιτέχνες και όλοι οι συντελεστές.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Διαγωνισμού, ότι η online διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο Ημιτελικούς και τον Τελικό του Μπακού (22, 24 και 26 Μαΐου αντιστοίχως) θα αρχίσει από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται από την ίδια ημερομηνία την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, www.eurovision.tv.

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger