Linkin Park - Burn It Down

Οι Linkin Park κυκλοφόρησαν το πρώτο τους single από την 5η επερχόμενη δισκογραφική τους δουλεια.

Το τραγούδι είναι το πρώτο track που ακούμε από το album τους "Living Things" το οποίο θα κυκλοφορήσει τέλη Ιουνίου, ενώ άλλοι τίτλοι τραγουδιών που θα συμπεριληφθούν στον δίσκο τους είναι τα "Lost In The Echo", "In My Remains", "Castle Of Glass" και "I'll Be Gone".

O τραγουδιστής των Linkin Park, Chester Bennington, μίλησε για το επερχόμενο album: "Σε αυτό το album έχουμε πειραματιστεί πολύ. Έχουμε συνδυάσει πολύ κιθάρα με μεγάλα ρεφραίν και έντονους ηλεκτρονικούς ήχους, δίνοντας έτσι δυνατό ήχο χωρίς να είναι πολύ metal."

Paul McCartney - My Valentine


Paul McCartney παρουσίασε 3 νέα videos για το τραγούδι του "My Valentine".

Το ένα δείχνει τον Johnny Depp, το δεύτερο την Natalie Portman, ενώ το τρίτο συνδυάζει και τους δύο αγαπημένους ηθοποιούς.

Ο Depp παίζει κιθάρα, ενώ η Portman αποδίδει τους στίχους στη νοηματική.

Η προβολή έγινε στο atelier της Stella McCartney και διάσημα αστέρια της μουσικής αλλά και του κινηματογράφου έδωσαν το παρών όπως o Dave Grohl των Foo Fighters, o Chris Martin των Coldplay, o Orlando Bloom και η Zooey Deschanel.

Έφυγε ο Δημήτρης Μητροπάνος


Μια από τις μεγαλύτερες φωνές που "γέννησε" ποτέ η Ελλάδα, o Δημήτρης Μητροπάνος, έφυγε από τη ζωή.

Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα το πρωί σε ηλικία 64 ετών από ανακοπή καρδιάς, αφήνοντας πίσω του μία σπουδαία διαδρομή στο χώρο του ελληνικού τραγουδιού.

Τα τελευταία χρόνια είχε δώσει μάχη για να αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η είδηση του θανάτου του, βγήκε πρώτα στο twitter. Σιγά σιγά, η φήμη έγινε πληροφορία και επιβεβαιώθηκε από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Απολαύστε τον σε μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του, το τραγούδι "Ρόζα".


Dj Rico - Ξέρω τι θέλετε Vol.2

Gossip – Perfect World


Πρεμιέρα έκανε το νέο videoclip από τους Gossip.

Ο λόγος για την οπτικoποίηση του πρώτου single "Perfect World" από το νέο επερχόμενο 5ο άλμπουμ τους με τίτλο "A Joyful Noise", το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαΐου.












Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger