Συναυλία-Αφιέρωμα στην Δόμνα Σαμίου την Τετάρτη στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών


Συναυλία αφιερωμένη στην κορυφαία ερμηνεύτρια Δόμνα Σαμίου, τη γυναίκα που έγραψε ιστορία στο χώρο του ελληνικού δημοτικού τραγουδιού με τη φωνή της, το ήθος, το ύφος και τις αυθεντικές εκτελέσεις της, παρουσιάζει το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών την Τετάρτη.

Η εκδήλωση με τίτλο «Γυναικείες φωνές στο δημοτικό τραγούδι» εντάσσεται στο πλαίσιο του Κύκλου «Ελληνική Μουσική».

Με τραγούδια του κύκλου της ζωής (νανουρίσματα, του γάμου, της ξενιτιάς, μοιρολόγια), αλλά και παλαιότατες αφηγηματικές μπαλάντες με δραματικό περιεχόμενο (παραλογές) που παραπέμπουν στο αρχαίο δράμα, συναντάμε τις γυναίκες στην παράδοση του δημοτικού τραγουδιού.

Γυναίκες προερχόμενες από διαφορετικές γενιές, χώρους και «σχολές» του δημοτικού τραγουδιού, «επαγγελματίες» και μη, αποδίδουν άλλοτε με παραδοσιακό ύφος κι άλλοτε με έθνικ αποχρώσεις αντιπροσωπευτικά δείγματα της τέχνης τους, με επιλογές από το ρεπερτόριο της στεριανής και της θαλασσινής Ελλάδας, καθώς και από τις «Άκρες του Ελληνισμού» (Μικρά Ασία, Πόντο).

Οι επιλογές στη συναυλία καλύπτουν πολλά και διαφορετικά μουσικά είδη, απ’ όλες τις περιοχές του Ελληνισμού καθώς και διαφορετικές τεχνικές τραγουδίσματος.

Οι συμμετοχές περιλαμβάνουν επαγγελματίες τραγουδίστριες, όπως τη Σαβίνα Γιαννάτου, τη σύγχρονη ερμηνεύτρια που έχει ταυτιστεί με τις «μουσικές του κόσμου», την αυθεντική ερμηνεύτρια των ηπειρώτικων τραγουδιών Κατερίνα Ζάκκα, την Ηρακλειώτισσα τραγουδίστρια του συγκροτήματος «Χαίνηδες», Μαρία Κώτη, την Κατερίνα Παπαδοπούλου που ταξιδεύει το κοινό στον μακρινό Πόντο και ιδιαίτερη πατρίδα της, τη Σμυρνιά Γιασεμή Σαραγούδα (σύζυγο του κορυφαίου λαϊκού δεξιοτέχνη στο ούτι, Νίκου Σαραγούδα που θα τη συνοδεύσει επί σκηνής), γνωστή ερμηνεύτρια του μικρασιάτικου τραγουδιού, αλλά και απλές γυναίκες που τραγουδούν και, ταυτοχρόνως, χορεύουν σε γιορτές, έθιμα και τελετουργίες όπως συμβαίνει με την Τούλα Σιδέρη και τις «Γυναίκες από τη Νέα Ερυθραία».

Ο εθνομουσικολόγος, καθηγητής του Πανεπιστημίου Αθηνών και πρόεδρος του Μουσείου Λαϊκών Οργάνων, Λάμπρος Λιάβας, βάζει την υπογραφή του στην επιμέλεια του αφιερώματος, ενώ η συναυλία είναι η τέταρτη κατά σειρά, του αφιερώματος στους Δεξιοτέχνες της ελληνικής παραδοσιακής μουσικής.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι : 12 ευρώ, 22 ευρώ, 32 ευρώ και 45 ευρώ (διακεκριμένη ζώνη).

"Σπάει" και άλλο ρεκόρ η Adele!


Το "21" κατακτά την 8η θέση στην λίστα των album με τις περισσότερες πωλήσεις!
Μπορεί οι δισκογραφικές να περνάνε δύσκολες εποχές ωστόσο η Adele κατάφερε να κάνει νέο ρεκόρ ξεπερνώντας σε πωλήσεις με το album της "21" το "Bad" του Michael Jackson!

Έτσι το "21" γίνεται το όγδοο εμπορικότερο album όλων των εποχών στην Αγγλία έχοντας πουλήσει μέχρι στιγμής 4 εκατομμύρια αντίτυπα μόνο στη Μεγάλη Βρετανία, το οποίο σημαίνει 61.000 περισσότερα αντίτυπα από εκείνα του άλμπουμ "Bad" του Michael Jackson.

Βέβαια, δεν είναι τυχαία η εξέλιξη αυτή αφού το "21" δεν έχει πέσει εδώ και 57 εβδομάδες από το top 10 των album charts, έχοντας μάλιστα κατακτήσει την κορυφή 21 εβδομάδες.

Εάν το "21" κάνει άλλες 150.000 πωλήσεις θα καταφέρει να ξεπεράσει τους Dire Straits και το album τους "Brothers In Arms" αλλά και  το "The Dark Side Of The Moon" των Pink Floyd.

Στην λίστα των μεγαλύτερων σε πωλήσεις album όλων των εποχών βρίσκεται και το "Greatest Hits" των Queen το οποίο καταλαμβάνει την πρώτη θέση με πωλήσεις που ξεπερνούν τα 5,863,000, ενώ άλλα ονόματα που ακολουθούν είναι οι Beatles,οι Abba και οι Oasis.

Doggie Night at Bedroom Mousses Club 27.02.2012


DOGGIES NIGHT 2 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ THN ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ TOY,ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΕ ..1...ΕΥΡΩ!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 FEBROYARIOY ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ!!

Eurovision 2012 - Ελληνικές υποψηφιότητες


Από σήμερα, Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012, οι φίλοι του Πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision έχουν την ευκαιρία να ακούσουν για πρώτη φορά τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια του Ελληνικού Τελικού μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της ΕΡΤ www.ert.gr, καθώς και από τα social media της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης ειδικά για τη Eurovision, στο Facebook (facebook.com/eurovisionert) και το Twitter (twitter.com/eurovisionert).

Τα υποψήφια τραγούδια για τον φετινό ελληνικό τελικό, είναι τα" Aphrodisiac", "Baby I'Α m Yours", "Killer Bee" και "No Parking". Φέτος υιοθετήθηκε μια πρωτότυπη διαδικασία, με σκοπό να δοθεί έμφαση στο τραγούδι. Για το λόγο αυτό, δεν αποκαλύφθηκαν οι καλλιτέχνες και οι λοιποί συντελεστές. Από τις 11 το πρωί η επισκεψιμότητα στις σχετικές ιστοσελίδες ήταν εξαιρετικά υψηλή.

Από την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2012 τα τραγούδια θα μεταδίδονται από τα Ραδιόφωνα της ΕΡΤ. Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει η προβολή των video clip από τους τηλεοπτικούς σταθμούς της ΕΡΤ, οπότε και θα γνωστοποιηθούν οι καλλιτέχνες και όλοι οι συντελεστές.

Ο Ελληνικός Τελικός για την ανάδειξη του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στον 57ο Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό της Eurovision, θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 12 Μαρτίου και ώρα 21.00, στο πλαίσιο ειδικής βραδιάς, η οποία θα μεταδοθεί απευθείας από την ΕΤ1.

Υπενθυμίζουμε στους φίλους του Διαγωνισμού, ότι η online διάθεση των εισιτηρίων για τους δύο Ημιτελικούς και τον Τελικό του Μπακού (22, 24 και 26 Μαΐου αντιστοίχως) θα αρχίσει από την Τρίτη 28 Φεβρουαρίου. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται από την ίδια ημερομηνία την επίσημη ιστοσελίδα του Διαγωνισμού, www.eurovision.tv.

Madonna - Girl Gone Wild



Παρόλο που δεν έχει περάσει πολύς καιρός από το comeback της Queen of Pop με το "Give Me All Your Luvin'", η Madonna αποκαλύπτει και δεύτερο single από το νέο album της "M.D.N.A.", με τίτλο "Girl Gone Wild".

Για να βοηθήσει μάλιστα την προώθησή του, η Madge ανέβασε
και ένα video στο YouTube με φωτογραφίες από το εξώφυλλο του single και όλους τους στίχους του κομματιού.

Δείτε το παρακάτω. Like it?

Arctic Monkeys - Are U Mine?


Ένα νέο κομμάτι, που δεν συμπεριλαμβάνεται στο τελευταίο album τους, "Suck It And See" κυκλοφόρησαν αυτήν την εβδομάδα οι Arctic Monkeys.

Το συγκρότημα από το Sheffield τους επόμενους μήνες θα περιοδεύει στην Αμερική, ως support των The Black Keys.

Το νέο τραγούδι των Arctic Monkeys λέγεται "Are U Mine?" και θα είναι διαθέσιμο μέσω iTunes στις 2 Μαρτίου, αλλά έχει ανεβεί ήδη στο YouTube μαζί με ένα ασπρόμαυρο, "και καλά" ερασιτεχνικό, "πόσο-cool-είμαι" video clip.

Δείτε το παρακάτω. Τα σχόλια δικά σας!

Το επόμενο video clip του Μύρωνα Στρατή


Το "Διπλά Σ'αγαπώ" θα είναι το επόμενο single του Μύρωνα Στρατή, ο οποίος έχει ήδη ολοκληρώσει και τα γυρίσματα του video clip που θα συνοδεύσει το συγκεκριμένο τραγούδι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο σκηνοθέτης του video clip είναι ένας νέος τραγουδιστής μιας πάρα πολύ πετυχημένης νεανικής μπάντας!

Ακούστε το τραγούδι, που περιλαμβάνεται στο τελευταίο album του Μύρωνα, "Άλλος Κόσμος" παρακάτω:


22 Μαρτίου - Puressence - Οz Rock Stage


Puressence

A Solid State Recital στις 22 Μαρτίου στο Αγρίνιο!

Το αγαπημένο συγκρότημα των Ελλήνων, οι Puressence, έρχονται τον Μάρτιο στην Ελληνική περιφέρεια και πάλι, μετά το 2010, για να προωθήσουν το τελευταίο τους δίσκο, Solid State Recital αλλά και να δώσουν μια ανάσα στις δύσκολες στιγμές μας με τα αγαπημένα κομμάτια από την 20ετή καριέρα τους! Μετά τη πολυκοσμία στην Θεσσαλονίκη και την Αθήνα τον Νοέμβριο που μας πέρασε, οι Puressence έρχονται να γεμίσουν τους μικρότερους αλλά εξίσου ή και περισσότερο ζωντανούς χώρους των περιφερειακών Ελληνικών πόλεων: Δράμα, Ξάνθη, Αλεξανδρούπολη, Βόλος, Τρίκαλα, Αγρίνιο, Ιωάννινα, Κέρκυρα!

Οι Puressence, προερχόμενοι από τις πρώτες τους εμφανίσεις στη Τουρκία, θα εμφανιστούν στο Αγρίνιο, μετά από δυόμιση χρόνια, τη Πέμπτη 22 Μαρτίου, στο Οz Rock Stage.

Τα εισιτήρια θα κοστίζουν 25% λιγότερο σε σχέση με τα κόστη των προηγούμενων πέντε ετών (τα οποία είχαν παραμείνει σταθερά), σύμφωνα με επιθυμία της ίδιας της μπάντας, και θα διαμορφώνονται στα 15 ευρώ στη προπώληση και στα 18 ευρώ στη πόρτα.

Η προπώληση θα ξεκινήσει από τη Παρασκευή 2 Μαρτίου και τα εισιτήρια θα είναι διαθέσιμα στα εξής μέρη: Oz Rock Stage (Σαλάκου 7, από το πρωί), Καλντερίμι café (πεζόδρομος Φλώρα Καραπαπά), Εντροπία café (Δημοτσελίου 57)
τηλ επικ. 6945959682

Το συγκρότημα, το οποίο έχει αρκετούς προσωπικούς φίλους στην χώρα μας, αισθάνθηκε την ανάγκη να στείλει ένα μήνυμα στους Έλληνες μέσω του James Mudriczki, του τραγουδιστή τους, λέγοντας: «Κατανοούμε όλοι μας τη θέση στην οποία βρεθήκατε και, νομίζουμε, ότι κατανοούμε και τους λόγους. Έχουμε δει τη θέρμη σας ως λαό και έχουμε μοιραστεί μαζί σας πολύ καλές σας στιγμές. Θεωρούμε πάλι λογικό αυτή την εποχή να μην έχετε τόσες πολλές καλές στιγμές λόγω της κατάστασης. Έτσι προσπαθήσαμε να κάνουμε όσο γίνεται πιο εφικτό το να ξαναπεράσουμε καλά μαζί σε μια ώρα που το χρειάζεστε περισσότερο! Μείνετε στα πόδια σας και κρατηθείτε στις αξίες σας που σας κάνουν τόσο αξιόλογο λαό. Αυτά θα είναι ισχυρότερα από οποιοδήποτε συμφέρον οποιουδήποτε και θα επικρατήσουν!»Και κατέληξε: “We’re all Greeks, now!”

Οι Puressence έχουν κυκλοφορήσει το άλμπoυμ Solid State Recital από την Rockarolla από πέρυσι το καλοκαίρι και από αυτό το άλμπουμ έχει ξεχωρίσει το κομμάτι “In Harns Way” το οποίο και παίζεται αδιαλείπτως από τα ραδιόφωνα όλης της χώρας έκτοτε. Ένα ακόμα τραγούδι το οποίο περιέχεται στο άλμπουμ είναι το δεύτερο κομμάτι που ξεχώρισε, τιτλοφορείται “When Your Eyes Close” και είναι ένα ντουέτο με τη πασίγνωστη τραγουδίστρια Judy Collins από το Seattle των ΗΠΑ.

Τη συναυλία θα ανοίξουν οι Blue Mood από το Αγρίνιο

Stan - 1 Βράδυ


Αφού, στις αρχές του μήνα, ανακοίνωσε μέσω Twitter τον τίτλο του νέου του τραγουδιού, "1 βράδυ", ο Stan ανέβασε στο Facebook χθες Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου και το εξώφυλλο του single.

Tamta: φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου της video clip


Φωτογραφίες από το backstage των γυρισμάτων για το νέο της video clip "Νιώσε Την Καρδιά" που έκανε πρεμιέρα στο MAD TV αυτήν την εβδομάδα, ανέβασε η Τάμτα στo Twitter. Πάρτε μια γεύση από τα γυρίσματα στη photo gallery που ακολουθεί!












LMFAO - Sorry For Party Rocking


Μετά τα superhits "Party Rock Anthem" και "Sexy And I Know It" οι LMFAO κυκλοφορούν νέο video clip για το τρίτο single τους "Sorry for Party Rocking" από το 2ο album τους με τον ίδιο τίτλο.

Στο clip, ο Redfoo και ο SkyBlu κάνουν party σπίτι τους και ξεσηκώνουν -μαζί με τους Beat Freaks (από το τηλεοπτικό show "America's Best Dance Crew")- τη γειτονιά σε σημείο που χρειάζεται να επέμβει η αστυνομία.




Vegas - Πιο Ψηλά


Μετά το "Για Σένα" οι Vegas σε πάνε "Πιο Ψηλά"...

Με το προηγούμενό τους single, "Για Σένα", οι Vegas πήγαν ένα βήμα παραπάνω την καλλιτεχνική τους ταυτότητα και το κοινό τούς ακολούθησε και σε αυτό τους το εγχείρημα.

Αποτέλεσμα: Top 10 hit στο National IFPI Airplay Chart για σχεδόν 4 μήνες και κοντά στα 5 εκατομμύρια views στο YouTube channel τους.


Τώρα, σε μία εποχή γεμάτη αλλαγές, οι Vegas γλυκαίνουν ξανά τη μελωδία και δίνουν το σύνθημα: Πιο Ψηλά!

Κυκλοφορεί τώρα σε digital single.

Δείτε παρακάτω το ολοκαίνουργιο video clip του "Πιο Ψηλά".

Οι στίχοι του κομματιού ανήκουν στους Zeraw και Kristian Efremidis, η μουσική στους Kristian Efremidis, Apostolos Vidos και DJ Airth, ενώ πίσω από τη σκηνοθεσία του clip βρίσκεται ο Sherif Francis.


Οι Black Sabbath ακύρωσαν την περιοδεία τους!

Οι Black Sabbath ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης σελίδας τους στο facebook ότι πήραν την απόφαση να ακυρώσουν την ευρωπαϊκή τους περιοδεία με την original σύνθεσή τους και θα εμφανιστούν μόνο στο Download Festival, στην Αγγλία, στις 10 Ιουνίου. 

Λόγω της κατάστασης της υγείας του Tony Iommi, που δίνει μάχη με τον καρκίνο, η επανένωση του αρχικού σχήματος των Black Sabbath δεν θα μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Ο Ozzy Osbourne για να μην απογοητεύσει τους διοργανωτές των φεστιβάλ που θα εμφανίζονταν οι Black Sabbath, καθώς και τα εκατομμύριαθαυμαστών τους, αποφάσισε να παραστεί στις περισσότερες από τις προγραμματισμένες συναυλίες ως “OZZY & FRIENDS”. 

Στο νέο σχήμα θα συμμετέχει ο μπασίστας Geezer Butler και ο Zakk Wylde, ενώ σε ορισμένα show θα εμφανιστεί στη σκηνή και ο Slash. Επίσης, θα λάβουν μέρος κάποιοι special guests, που θα ανακοινωθούν προσεχώς. 

Οι "OZZY & FRIENDS" θα εμφανιστούν την 1η Ιουνίου στην Αθήνα στο Rockwave Festival. 

Kings Of Leon: νέο album

Νέα δισκογραφική δουλειά θα κυκλοφορήσουν οι Kings Of Leon μέσα στο 2012, σύμφωνα με πρόσφατες δηλώσεις του ντράμερ Nathan Followill.

Μετά από μία πολύ δύσκολη χρονιά που παραλίγο να προκαλέσει τη διάλυση του συγκροτήματος, οι rockers από το Tennessee ανασυγκροτήθηκαν και επιστρέφουν με νέο υλικό.

Ο Nathan άφησε να εννοηθεί πως οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη του συγκροτήματος έχουν αποκατασταθεί. "Μέσα στις γιορτές, κάθεσαι με τον άλλο στο ίδιο τραπέζι, τρως τη γαλοπούλα σου, και όλα γίνονται καλύτερα. Νομίζω ότι το έκαναν μεγαλύτερο ζήτημα από ό,τι ήταν στην πραγματικότητα, αλλά ξέρετε πως μεγαλοποιεί τα πάντα ο Τύπος."

Ο αδελφός του και τραγουδιστής των Kings Of Leon Caleb αποκάλυψε πως ήδη έχει γράψει κάποια κομμάτια και ανυπομονεί να τα παρουσιάσει στους fans.

To τελευταίο album των Kings Of Leon "Come Around Sundown" κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2010.

νέο single του Usher 'Climax'


Ο Usher ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα ολοκαίνουργιο single με τον τίτλο "Climax" στις 28 Φεβρουαρίου 2012 από το επερχόμενό του album που θα είναι διαθέσιμο για αγορά την άνοιξη.

Γραμμένο από τον ίδιο τον Usher Raymond μαζί με τους Redd Stylez, Ariel Rechtshaid και Diplo, που έχουν κάνει και την παραγωγή του single. Το "Climax" είναι ένα τραγούδι που αψηφά τα μουσικά είδη και αποτελεί την πρώτη κυκλοφορία του τραγουδιστή μετά από τις συνεργασίες του που σκαρφάλωσαν στα charts -μετά το "Without You" του David Guetta που έφτασε στη No1 θέση των Pop charts και του "Promise" με τον Romeo Santos που έφτασε στο No1 των Latin charts.

Το 7o studio album του θα κυκλοφορήσει την άνοιξη με την RCA Records.

Ο Usher έχει ονομαστεί από την RIAA ως ένας καλλιτέχνης με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην αμερικάνικη μουσική ιστορία, πουλώντας πάνω από 43 εκατομμύρια albums παγκοσμίως. Έχει κερδίσει πολλά βραβεία, όπως 7 Grammy Awards, και πρόσφατα βρέθηκε στο νούμερο ένα των Hot 100 καλλιτεχνών της προηγούμενης δεκαετίας. Το Billboard του έδωσε το όνομα του δεύτερου πιο επιτυχημένου καλλιτέχνη της δεκαετίας του 2000, με το album του "Confessions" (2004) να είναι στη κορυφή των solo albums για τη συγκεκριμένη δεκαετία. Ο Usher έχει στο ενεργητικό του 9 τραγούδια στο νούμερο ένα του Hot 100 (σε όλα ως κύριος ερμηνευτής) και 17 singles στην πρώτη δεκάδα του Hot 100.

Πηγή: Δελτίο Τύπου

VIDEO: Playmen feat. Demy - Fallin

Δείτε το video clip του "Fallin", του νέου τραγουδιού των Playmen με το next best thing της ελληνικής pop, την Demy!

Η μουσική ανήκει στους Playmen, New Tone (R. Prini. R. Remondina, P. Sandrini) και Stan, ενώ η παραγωγή, μείξη και mastering στους Playmen και Alex Leon. Πίσω από τη σκηνοθεσία του clip βρίσκονται ο Γιάννης Παπαδάκος και Δημήτρης Πλατανιάς (PM-Prometheus).

Δείτε πρώτοι το video clip του Fallin' εδώ! Like it?


Οι πιο κακόγουστες εμφανίσεις των Grammys


Οι καλλιτέχνες έχουν σε πολλά το ακαταλόγιστο, οπότε ποιος θα μπορούσε να κατακρίνει την εμφάνιση της Nicki Minaj στα φετινά Grammys. Τυλιγμένη με μια κόκκινη κάπα made by Versace (!) περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενη από έναν… Πάπα.

Ο άγνωστης ταυτότητας άντρας που είχε στο πλάι της η διάσημη ράπερ (που μάλλον τον νοίκιασε για να κάνει το καπρίτσιο της) φορούσε μια παπική ενδυμασία, full concept, και είχε έκφραση “την ευλογία μου, τέκνα μου!”.

Το μόνο που θα μπορούσε να δικαιολογήσει την ενδυματολογική επιλογή της τραγουδίστρια είναι η μετέπειτα εμφάνισή της. Η Nicki ερμήνευσε το “Roman Holiday”, σε ένα σκηνικό “ο ασθενής χρειάζεται επειγόντως εξορκισμό ”. Στο show της συμμετείχε και ο “Πάπας”.





Δυστυχώς ,η Nicki δεν ήταν η μοναδική κυρία που προκάλεσε αρνητικά σχόλια με το ντύσιμό της τη βραδιά των 54ων βραβεία Grammy.

Η τραγουδίστρια των Black Eyed Peas, Fergie, εμφανίστηκε με πορτοκαλί φωσφοριζέ τουαλέτα, που αν και ήταν αρκετά εντυπωσιακή, τα χοντροκομμένα μαύρα εσώρουχα μου διακρίνονταν, δεν την κολάκευαν καθόλου.



Η επόμενη “άκυρη” επιλογή ανήκει στην αστέρα της ποπ, τη Σουηδέζα Robyn, η οποία ήταν υποψήφια για δυο βραβεία (Best Dance Recording & Best Dance/Electronica Album). Λευκή επιδερμίδα, άσπρο μαλλί, άσπρη φούστα-μπλούζα  και μπεζ κοθόρνοι. Τι σκεφτόταν;



Το κερασάκι στην τούρτα ήταν το αξεσουάρ στο δάχτυλό της. Μια ασημένια ράβδος είχε διαπεράσει το μεσαίο της δάχτυλο... ή τουλάχιστον έτσι φαινόταν με την πρώτη ματιά. Στην πραγματικότητα ήταν ένα δαχτυλίδι που έμοιαζε σαν να έχει κάνει piercing στο δάχτυλό της.





Μεγάλες επιστροφές στα 54α βραβεία Grammy


Η επιστροφή της Adele στις live εμφανίσεις και οι Beach Boys σημάδεψαν την 54η τελετή απονομής των βραβείων Grammy, που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή στο Staples Center του Λος Άντζελες.

Η διάσημη βρετανίδα τραγουδίστρια, που σάρωσε τα Grammy, κατακτώντας έξι βραβεία, εντυπωσίασε με τις φωνητικές της ικανότητες, στην πρώτη της μεγάλη live εμφάνιση μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε τον περασμένο Νοέμβριο.

Η 23χρονη τραγουδίστρια ευχαρίστησε τους γιατρούς της που κατάφεραν να επαναφέρουν την φωνή της, όπως είπε η ίδια χαρακτηριστικά. Μετά την ερμηνεία της επιτυχίας της “Rolling in the Deep”, η Adele καταχειροκροτήθηκε από το κοινό του Staples Center, και τους διάσημους συναδέλφους της.

Άλλη μια ερμηνεία που σημάδεψε την τελετή απονομής των Grammy, την Κυριακή, ήταν η επανεμφάνιση των Beach Boys μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες, επί σκηνής. Τα τρία μέλη της αρχικής σύνθεσης του γκρουπ, Brian Wilson, Mike Love και Al Jardine, μαζί με τα νέα μέλη Bruce Johnston και David Marks, τραγούδησαν στην τελετή απονομής των Grammy το “Good Vibrations”.

Την πρώτη της μεγάλη εμφάνιση μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Russell Brand έκανε και η Katy Perry. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί των Grammy με μπλε μαλλιά και ανεβασμένη διάθεση. Μάλιστα, δεν παρέλειψε να χαιρετήσει τους θαυμαστές της που την αποθέωσαν στο κόκκινο χαλί.

Ακόμη, η 54η τελετή απονομής των Grammy σήμανε και την επιστροφή του Chris Brown, τρία χρόνια μετά το συμβάν με τον ξυλοδαρμό της Rihanna. Ο τραγουδιστής κατέκτησε μάλιστα και το Grammy καλύτερου r&b album για το “F.A.M.E”.

Από τις εντυπωσιακές στιγμές της τελετής απονομής ήταν η εμφάνιση επί σκηνής της Nicki Minaj. Η διάσημη ράπερ περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας μια κόκκινη μπέρτα, ενώ συνοδευόταν από έναν άνδρα που ήταν ντυμένος ως Πάπας. Επί σκηνής, η Nicki Minaj ερμήνευσε το νέο της τραγούδι “Roman Holiday” μπροστά από ένα σκηνικό που θύμιζε εκκλησία.

Students Party at Mousses Club 15.02.2012


Students Party at Mousses Club (Agrinio)

Πότε: 15.02.2012 23.00 h
Που: Mouses-Bedroom -Agrinio
Κατηγορία: Flashstar Events

OI ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ CLUB MOUSSES ΔΙΩΡΓΑΝΟΝΟΥΝ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΑΡΤΥ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ..

Επική άνοδος, τραγική πτώση


«Σίγησε» το Σάββατο μία από τις μεγαλύτερες φωνές της παγκόσμιας ποπ μουσικής. Η Γουίτνεϊ Χιούστον έφυγε από την ζωή σε ηλικία 48 ετών σε ξενοδοχείο του Μπέβερλι Χιλς, στο Λος Άντζελες. Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα του δωματίου της, όπως μεταδίδουν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Γεννήθηκε με ασυνήθιστα καλά μουσικά γονίδια. Ηταν κόρη της γκόσπελ τραγουδίστριας Σίσσι Γουόργουϊκ, εξαδέλφη της ποπ ντίβς των 60s Ντιόν Γουόργουϊκ, αλλά και πνευματικό παιδί του «ιερού τέρατος» Αρέθα Φράνκλιν.
Από την ηλικία των 5 ετών, η μικρή Γουίτνεϊ τραγουδούσε γκόσπελ τραγούδια στην εκκλησία New Hope Baptist, ενώ στην εφηβεία της έκανε φωνητικά σε καλλιτέχνες όπως οι Τσάκα Χαν, Λου Ρόουλς, αλλά και στην μητέρα της.
Σύντομα την ανακάλυψε σε ένα κλαμπ στο Μανχάταν ο επικεφαλής της Arista Records, Κλάιβ Ντέιβις και στην ηλικία των 19 ετών υπέγραψε σχεδόν επιτόπου. Ο Ντέιβις συγκέντρωσε τους καλύτερους τραγουδποιούς για το πρώτο προσωπικό άλμπουμ της Χιούστον, το οποίο βγήκε το 1985 και έκανε τις περισσότερες πωλήσεις σαν δίσκος πρωτοεμφανιζόμενου καλλιτέχνη.
Στον δίσκο συμπεριλαμβάνονταν αρκετές επιτυχίες, όπως το βραβευμένο με Grammy «Saving All My Love for You», «How Will I Know», «You Give Good Love» και «The Greatest Love of All». Παράλληλα, παρέμεινε επτά φορές στην κορυφή των singles στις ΗΠΑ, ξεπερνώντας μάλιστα τους Beatles.
Ο δίσκος της Χιούστον που βγήκε το 1987 περιλάμβανε τα τραγούδια «Where Do Broken Hearts Go» και «I Wanna Dance With Somebody», τα οποία σημείωσαν μεγάλη επιτυχία.
Στα τέλη της δεκαετίας του 1980 είχε γίνει μία από τις τραγουδίστριες με τις περισσότερες πωλήσεις δίσκων στον κόσμο και μία από τις πιο επιτυχημένες ερμηνεύτριες της σόουλ όλων των εποχών, με 200 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως.
Η δυναμική και ακούραστη φωνή της της χάρισαν μεγάλη επιτυχία και στο Χόλιγουντ. Το 1992, πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Σωματοφύλακας» στο πλευρό του Κέβιν Κόστνερ, όπου με την ερμηνεία της στο «I Will Always Love You», έγινε για μία ακόμη φορά νούμερο 1. Ηταν το ρεκόρ των Γκράμι της χρονιάς και παρέμεινε για πολλές εβδομάδες στην κορυφή των charts.
Ωστόσο, ο ρόλος της στην ταινία δεν απείχε πολύ από την αληθινή της ζωή. Οι φήμες έλεγαν ότι είχε αποκτήσει μία νοοτροπία μεγάλης ντίβας, γεγονός που καθιστούσε δύσκολες τις συνεργασίες μαζί της και γινόταν συνεχώς ασυνεπής.
Η Χιούστον επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη το 1995 και το 1996 με τις ταινίας «Waiting to Exhale» και «The Preacher's Wife» - τα σάουντρακ των οποίων έγιναν επιτυχίες.
Ωστόσο, η επιτυχία σταμάτησε όταν άρχισε να κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών και συμπεριφορά της έγινε πιο αλλοπρόσαλη.
Ο θυελλώδης γάμος και η πτώση
Το 1992 παντρεύτηκε τον τραγουδιστή της χιπ-χοπ Μπόμπι Μπράουν με τον οποίο απέκτησε μία κόρη την Μπόμπι Κριστίνα, αλλά η θυελλώδης σχέση τους είχε γίνει δημόσιο θέαμα.
Τελικά χώρισαν τον Απρίλιο του 2007 και η Χιούστον έπειτα από δικαστική διαμάχη κέρδισε την επιμέλεια της κόρης της.
Η φωνή της Χιούστον είχε αποδυναμωθεί. Δεν μπορούσε πλέον να πιάσει τις υψηλές νότες που την έκαναν διάσημη.
Η υπερβολικά αδυνατισμένη φιγούρα της κατά την διαρκεια μίας συναυλίας προς τιμήν του Μάικλ Τζάκσον το 2001, έκανε τις φήμες να οργιάσουν ότι πέθανε την επόμενη ημέρα.
Το 2009 η Γουίτνεϊ Χιούστον προσπάθησε να επανέλθει στην μουσική σκηνή με τον δίσκο «I Look To You». Ομως, τα πράγματα δεν πήγαν όπως επιθυμούσε, καθώς στην συναυλία για την προώθηση του δίσκου της οι παραφωνίες της ήταν κάτι περισσότερο από εμφανείς.
Νοσηλεύτηκε σε κλινικές αποτοξίνωσης δύο φορές, προτού δηλώσει ότι είναι «καθαρή» από ουσίες το 2010.
Ο μουσικός συντάκτης, Πολ Γκαμπατσίνι, είχε περιγράψει την φωνή της ως «πρότυπο πολλών γυναικών ερμηνευτριών τα τελευταία 30 χρόνια». «Αλλά στο τέλος έγινε θύμα της αυτο-καταστροφής της. Και δυστυχώς τα τίναξε όλα στον αέρα», πρόσθεσε.

Happy Valentine's at Mousses Club

Happy Valentine's at Mousses Club (Agrinio)

Πότε: 14.02.2012 23.00 h
Που: Mouses-Bedroom -Agrinio
Κατηγορία: Flashstar Events

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓ.ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΥ ΤΡΙΤΗ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ
ΕΧΟΥN ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΚΑΤΙ SPECIAL ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ MONO ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΜΑΣ!!
ΣΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΕ ΦΡΑΟΥΛΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ 4 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΟΤΗΡΙ ΚΡΑΣΙ ΜΟΣΧΑΤΟ DASTY ME SUITE CHERRY 4 EYRO !
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΘΟΝΗ ΕΡΩΤΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΕ ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΕΡΩΤΙΚΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘEI Ο DJ ΠΑΝΟΣ ΚΟΚΟΤΗΣ ΜΕ ΤΟ STUDIO 22!!!

Η Beyonce κατοχύρωσε το όνομα "Blue Ivy"!


Η Blue Ivy, η κόρη της Beyonce και του Jay-Z, σύντομα μπορεί να γίνει το σήμα κατατεθέν μια εταιρείας. Πως; Η μητέρα της έσπευσε να κατοχυρώσει το όνομα της κόρης της στον Εμπορικό Σύλλογο, καθώς το επιχειρηματικό της δαιμόνιο ένιωσε να απειλείται!

Οι γονείς της Blue Ivy συμπλήρωσαν μια αίτηση στον αμερικανικό οργανισμό Ευρεσιτεχνίας και Εμπορικών Σημάτων, ζητώντας να απαγορευτεί η χρήση του ονόματος για εμπορικούς σκοπούς σε όποιον "τυχοδιώκτη" σκεφτεί να χρησιμοποιήσει το παιδί τους.

Όμως, γιατί τέτοια βιασύνη; Προφανώς η Beyonce δεν ήθελε να χάσει χρόνο, αφού δυο επιχειρηματίες έχουν ζητήσει να χρησιμοποιήσουν ως λογότυπο το Blue Ivy, ωστόσο η αίτησή τους θα απορριφθεί, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου.

Παρ’ όλα αυτά υπήρχε ένα και μοναδικό κατάστημα που είχε χρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο όνομα πριν ανακοινωθεί η εγκυμοσύνη της Beyonce: το κατάστημα ένδυσης Blue Ivy στο Ουισκόνσιν, το οποίο έκλεισε στις αρχές του 2011.

Όσο στενή σχέση κι αν έχει η Beyonce με το Λευκό Οίκο, θα πρέπει να περάσει όλη τη γραφειοκρατική διαδικασία για να μπορέσει να προστατέψει την εκμετάλλευση της κόρης της.

Εξάλλου, η Blue Ivy “ανήκει” μόνο στην Beyonce…

Doggie Night at Bedroom Mousses Club 13.02.2012


Doggie Night at Bedroom Mousses Club [Agrinio]

Πότε: 13.02.2012 23.00 h
Που: Mouses-Bedroom -Agrinio
Κατηγορία: Flashstar Events

DOGGIES NIGHT 2 ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΜΕ THN ΝΕΑ ΜΟΡΦΗ TOY,ΜΕ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ,ΛΟΥΛΟΥΔΟΠΟΛΕΜΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΦΟΙΤΗΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΜΕ ..1...ΕΥΡΩ!!
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 13 FEBROYARIOY ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ!!

Daft Punk: νέο album!


Νέο album ετοιμάζουν φέτος οι Daft Punk με παραγωγό τον Nile Rodgers (γνωστό από το disco σχήμα Chic), ο οποίος έχει συνεργαστεί με ονόματα όπως ο David Bowie, η Madonna, οι Duran Duran, η Diana Ross και ο Adam Lambert.

Η τελευταία δουλειά των Daft Punk ήταν το soundtrack της ταινία "Tron: Legacy", αλλά δικό τους album έχουν να κυκλοφορήσουν από "Human After All" του 2005.




Πηγή:www.mad.tv

Break Down: Το νέο single του Mark F. Angelo!


Break Down!

Ο τίτλος του νέου single που μόλις κυκλοφόρησε ο Mark F. Angelo!

Ένα πολύ δυναμικό κομμάτι, με επιρροές από τον ήχο που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή στην dance σκηνή διεθνώς, και με καινούρια vocalist, την Ifigenia Atkinson!

Pump up the volume and enjoy!







Vegas - Πιο Ψηλά: έρχεται...


Μας έδωσαν ένα "Φιλί" και μας είπαν "Για Σένα".

Τώρα πάνε "Πιο Ψηλά".














Πηγή:www.mad.tv

To νέο ιδιοφυές video clip των OK Go


Aκόμη ένα ιδιοφυές video clip από τους OK Go, το συγκρότημα που κρύβεται πίσω από μερικά από τα πιο έξυπνα video clips που έχουν γίνει ποτέ, όπως το "Here It Goes Again" (με τους διαδρόμους γυμναστικής), το "This Too Shall Pass" (με τις μπογιές), το "White Knuckles" (με τα σκυλάκια) και το "All Is Not Lost" (με τους ανθρώπους-έντομα).

Στο νέο τους clip "Needing/Getting", καταφέρουν για ακόμη μία φορά να πρωτοτυπήσουν, ηχογραφώντας όλο το κομμάτι μέσα σε ένα ειδικά κατασκευασμένο αυτοκίνητο, που διασχίζει μια έρημο γεμάτη "μουσικά εμπόδια".

Για το video χρειάστηκαν, 4 μήνες προετοιμασίας, 4 μέρες γυρισμάτων, μία "πειραγμένη" Chevy Sonic, 288 κιθάρες, 55 πιάνα και 1.157 (!) home-made μουσικά όργανα.

Σταματήστε ό,τι κάνετε και δείτε παρακάτω το video clip

Πηγή:www.mad.tv

O Simon Cowell προσφέρει μυθικό ποσό σε pop star για να εμφανιστεί στο X Factor!


Aφου «άδειασε» την Nicole Scherzinger και την Paula Abdul, ο Simon Cowell ψάχνει νέα, δυνατά ονόματα για να καταφέρει επιτέλους το X Factor να ανταγωνιστεί το American Idol!
Mετά την αρχική συμφωνία με την Mariah Carey για τον ρόλο του μέντορα των διαγωνιζόμενων, φημολογείται πως ο Simon έχει κάνει πρόταση για μια θέση στο πάνελ της κριτικής επιτροπής σε μια από τις κορυφαίες pop star του πλανήτη!

Δημοσίευμα της Ney York Post, αναφέρει πως η Beyonce έχει δεχτεί πρόταση 100 εκατομμυρίων δολαρίων για να εμφάνιστει στην νέα σεζόν του Χ Factor και φυσικά το σκέπτεται πολύ σοβαρά....Αν και υπάρχουν φωνές που υποστηρίζουν ότι η Queen B είναι υπερβολικά διάσημη για ένα τέτοιο show, η ίδια έχει δηλώσει πως σκοπεύει να κάνει ένα διάλλειμα από τις περιοδείες μέσα στα επόμενα χρόνια, για να βρίσκεται πιο κοντά στην κόρη της, Blue Ivy. Αν τελικά «κλείσει» το συγκεκριμένο deal,η Beyonce θα λάβει την μεγαλύτερη αμοιβή στην ιστορία της αμερικάνικης τηλεόρασης, ξεπερνώντα ακόμα και την Oprah!

Πηγή: www.mtvgreece.gr

Νέο τραγούδι σύντομα από τον Stan!

"Πόσες φορές σας έτυχε να γνωρίσετε κάποιον που σας αρέσει πολυ και μετα το πρώτο βράδυ να εξαφανιστεί ; Χχχχχμ... 1βραδυ ......coming soon !"

Μ'αυτό το μυστηριώδες tweet, ο Stan αποκάλυψε χθες στο Twitter τον τίτλο (;) του νέου του τραγουδιού "Ένα Βράδυ", που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα.

Stay tuned!


Lana Del Rey – Πρώτο σε 14 χώρες το album “Born To Die”!

Πρώτη σε14 χώρες η Lana Del Rey!

Παρά τις αρνητικές κριτικές για τις live εμφανίσεις της και το «θάψιμο» στο νέο της album από έγκυρα μουσικά περιοδικά (το Rolling Stone το χαρακτήρισε "χλωμό" και "τρομακτικό") η Lana Del Rey όπως όλα δείχνουν θα καταφέρει να βρεθεί στην κορυφή του UK Album Chart ενώ το ίδιο θα συμβεί, με τα μέχρι στιγμής δεδομένα και σε 14 ακομά χώρες!


Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, αφού το “Born To Die” έφτασε και στην πρώτη θέση του iTunes Chart η Lana Del Rey ευχαρίστησε τους fans της με ένα θερμό μήνυμα στο Twitter.

Calvin Harris: Νο1 συνθέτης του 2011 στη Μ. Βρετανία

Πιο πετυχημένος Bρετανός συνθέτης για το 2011 ανακηρύχθηκε ο Calvin Harris. O διάσημος Σκωτσέζος DJ και παραγωγός που τη χρονιά που πέρασε συζητήθηκε κυρίως για τη συνεργασία του με την Rihanna στο smash hit "We Found Love" κατέκτησε την κορυφή αφήνοντας στην τρίτη θέση την Adele, στην τέταρτη τον Ed Sheeran και στην πέμπτη τους Stargate.

Όσο για τη δεύτερη θέση της τελικής κατάταξης; Αυτή ανήκει στη συνθετική ομάδα The Smeezingtons, στην οποία συμμετέχει και ο Bruno Mars

Πηγή:http://www.mad.tv

Αdele - Lana Del Rey - Florence σε νέα μάχη για το στέμμα της pop!


Άλλη μια μάχη ανάμεσα στα πιο λαμπερά αστέρια της σύγχρονης pop/rock θα γίνει στα NME Awards 2012. Στα ετήσια μουσικά βραβεία του περιοδικου NME, η Adele θα ανταγωνιστεί την Florence και τον Noel Gallagher στην κατηγορία Best Solo Artist, ενώ η Lana Del Rey και η Florence διεκδικούν επίσης αρκετά σημαντικά βραβεία. Ο 30 Seconds To Mars, οι Arctic Monkeys και οι Muse πάνε δυνατά για τις κατηγορίες βραβείων που αφορούν τα συγκροτήματα, ενώ ο Justin Bieber και η Lady Gaga είναι τα φαβορί στην κατηγόρια "Worst Album" (Χμ...)

BEST BRITISH BAND
Arctic Monkeys
Bombay Bicycle Club
The Horrors
Kasabian
Muse

BEST INTERNATIONAL BAND
Arcade Fire
Foo Fighters
Justice
Odd Future
The Strokes

BEST SOLO ARTIST
Adele
Florence + The Machine
Frank Turner
Laura Marling
Miles Kane
Noel Gallagher’s High Flying Birds

BEST NEW BAND
Foster The People
Lana Del Rey
Tribes
The Vaccines
Wu Lyf

BEST LIVE BAND
Arctic Monkeys
Kasabian
Muse
Pulp
Two Door Cinema Club

BEST ALBUM
Arctic Monkeys – ‘Suck It And See’
The Horrors – ‘Skying’
Noel Gallagher’s High Flying Birds – ‘Noel Gallagher’s High Flying Birds’
PJ Harvey – ‘Let England Shake’
The Vaccines – ‘What Did You Expect From The Vaccines?’

BEST TRACK
Arctic Monkeys – ‘The Hellcat Spangled Shalalala’
Bombay Bicycle Club – ‘Shuffle’
Florence + The Machine – ‘Shake It Out’
Hurts – ‘Sunday’
Lana Del Rey – ‘Video Games’

DANCEFLOOR ANTHEM
Azealia Banks – ‘212′
Foster The People – ‘Pumped Up Kicks’
Justice – ‘Civilization’
Katy B – ‘Broken Record’
Metronomy – ‘The Bay’

BEST VIDEO
Arctic Monkeys – ‘Suck It And See’
Beyoncé – ‘Countdown’
Hurts – ‘Sunday’
Lana Del Rey – ‘Video Games’
Tyler, The Creator – ‘Yonkers’

BEST TV SHOW
‘Dr Who’
‘Fresh Meat’
‘Misfits’
‘Never Mind The Buzzcocks’
‘This Is England ’88′

BEST FILM
‘Black Swan’
‘Drive’
‘Harry Potter And The Deathly Hallows Part 2′
‘The Inbetweeners Movie’
‘Submarine’

BEST MUSIC FILM
‘Back And Forth’ – Foo Fighters
‘Living In The Material World’ – George Harrison
‘Talihina Sky’ – Kings Of Leon
‘There Are No Innocent Bystanders’ – The Libertines
‘Upside Down – The Creation Records Story’

BEST RE-ISSUE
Manic Street Preachers – ‘National Treasures’
Nirvana – ‘Nevermind’
Primal Scream – ‘Screamadelica’
The Rolling Stones – ‘Some Girls’
The Smiths – ‘Complete Re-issues’

BEST BOOK
Jared Leto – ‘Notes From The Outernet’
Jarvis Cocker – ‘Mother, Brother, Lover: Selected Lyrics’
Malcolm X – ‘A Life Of Reinvention’
Noel Fielding – ‘The Scribblings Of A Madcap Shambleton’
Shaun Ryder – ‘Twisting My Melon’

HERO OF THE YEAR
Alex Turner
Dave Grohl
Matt Bellamy
Noel Fielding
Noel Gallagher

VILLAIN OF THE YEAR
David Cameron
Justin Bieber
Lady Gaga
Liam Gallagher
Nick Clegg

WORST ALBUM
Coldplay – ‘Mylo Xyloto’
Justin Bieber – ‘Under The Mistletoe’
Lady Gaga – ‘Born This Way’
One Direction – ‘Up All Night’
Viva Brother – ‘Famous First Words’

WORST BAND
Beady Eye
Coldplay
Muse
One Direction
Viva Brother

BEST ALBUM ARTWORK
Arctic Monkeys – ‘Suck It And See’
Bombay Bicycle Club – ‘A Different Kind Of Fix’
Bjork – ‘Biophilia’
Friendly Fires – ‘Pala’
Jay-Z and Kanye West – ‘Watch The Throne’

BEST BAND BLOG OR TWITTER
@Example
Frank-Turner.com/blog
@KanyeWest
@LadyGaga
@Theohurts
(New award)

BEST SMALL FESTIVAL
Field Day
Hop Farm
Kendal Calling
Latitude
RockNess

MOST DEDICATED FANS
30 Seconds To Mars
Arctic Monkeys
Hurts
Muse
My Chemical Romance

HOTTEST MALE
Andy Biersack, Black Veil Brides
Dominic Howard, Muse
Gerard Way, My Chemical Romance
Jared Leto, 30 Seconds To Mars
Matt Bellamy, Muse

HOTTEST FEMALE
Amy Lee, Evanescence
Florence Welch, Florence + The Machine
Hayley Williams, Paramore
Katy Perry
Marina Diamandis, Marina And The Diamonds

Πηγή:http://www.mtvgreece.gr

"Xειρότερο album της Χρονιάς" Aντιμέτωποι Lady Gaga - Justin Bieber;


Little Monsters & Beliebers την προσοχή σας...
Στην κατηγορία "Worst Album" των NME Awards παρατηρήσαμε κάτι που αξίζει προσοχής: Η Lady Gaga με το "Born This Way" και ο Justin Bieber με το "Mistletoe" θα ανταγωνιστούν τους One Direction με το "Up All Night", τους Coldplay με το "Mylo Xyloto" και τους Viva Brother με το "Famous Last Words".

Και ερχόμαστε στο ερώτημα του ένος εκατομμυρίου: Κύριοι της NME, πως μπορείτε να συγκρίνετε το "Born This Way" , το "Mylo Xyloto" και το "Mistletoe" σε μια τέτοια κατηγορία; Δεν βλέπετε ότι αν η Lady Gaga ή ο Justin κερδίσει ένα τέτοιο "βραβείο", οι Little Monsters (ή οι Beliebers αντίστοιχα) θα κάνουν επανάσταση; Eμείς προειδοποιήσαμε.....

Εδώ όλες οι υποψηφιότητες των NME Awards.
Πηγή:http://www.mtvgreece.gr

Otherview - Remix It!

Remix-it!

Γίνε εσύ ο επίσημος παραγωγός του remix του τραγουδιού «Μη Χαθείς» των Otherview!
h
Το καλύτερο remix θα κυκλοφορήσει σε digital single από τις MyGroup / Sony Music!

Πηγή:http://www.mtvgreece.gr

VIDEO: Madonna - Give Me All Your Luvin' (Feat. M.I.A. and Nicki Minaj)


Το πολυαναμενόμενο νέο clip της Madonna για το ολοκαίνουργιο single της Give Me All Your Luvin' featuring M.I.A. & Nicki Minaj είναι εδώ!

To κομμάτι θα περιλαμβάνεται στο νέο album της Madonna, MDNA, που κυκλοφορεί στις 26 Μαρτίου.












Πηγή: www.mad.tv

Ελένη Φουρέιρα - Reggaeton: Νο8 στην Ισπανία!


Το νέο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας.

ΕΛΕΝΗ ΦΟΥΡΕΙΡΑ
"REGGAETON"
Νο 8 ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ!
ΜΟΥΣΙΚΗ-ΣΤΙΧΟΙ: ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΙΓΑΝΟΣ

Με το τραγούδι "Reggaeton" η Ελένη Φουρέιρα μετατράπηκε σε ένα από αυτά τα viral φαινόμενα που την ανέβασαν στις λίστες με τα καλύτερα του YouTube με το επιτυχημένο και αισθησιακό video "Reggaeton" το οποίο ξεπέρασε τα σύνορα της Ελλάδας.

Παράλληλα, το τραγούδι "Reggaeton", μέσα στον Ιανουάριο, ανέβηκε στην 8η θέση του chart ήχων κλήσης (real tones) που εκδίδεται από το σύνολο των παρόχων κινητής τηλεφωνίας στην Ισπανία ξεπερνώντας σε πωλήσεις ονόματα όπως David Guetta, Jennifer Lopez, Maroon 5, Christina Aguilera κ.α. ενώ συναγωνίζεται καλλιτέχνες όπως η Rihanna και ο Pitbull!

Πηγή: Δελτίο Τύπου

LOCOMONDO live ΑΓΡΙΝΙΟ 10.02.2012 ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΕΙΟ


Η ΑΠΟΘΗΚΗ music επιστρέφει για δεύτερη συνεχή χρονιά στο Αγρίνιο.

Μετά τα πετυχημένα sold out live της περσινής χρονιάς και τις εμφανίσεις σπουδαίων ελλήνων καλλιτεχνών και μουσικών, για άλλη μια χρονιά η ΑΠΟΘΗΚΗ music δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα για το μεγαλύτερο ομαδικό πάρτυ που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας σεζόν στη πόλη μας.

Σε συνεργασία με το AxeloosRadio παρουσιάζει τους LOCOMONDO σε μια μοναδική συναυλία στις 10 Φεβρουαρίου 2012 στο stage του Παπαστρατείου Μεγάρου Γ.Ε.Α για το πρώτο μεγάλο πάρτι της νέας χρονιάς και εγκαινιάζουν τη συναυλιακή σεζόν 2012 ακριβώς όπως πρέπει: με αισιοδοξία και κέφι.

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : από 01.02.2011 έως 09.02.2011 (h21:00)

Προπώληση-Φοιτητικό-Μαθητικό: 12 Euro
Στην είσοδο: 15 Euro

Σημεία προπώλησης :
Άλβεδον (Πλατεία Παναγοπούλου)
Τσουλήθρα στη Βανίλια (Αναστασιάδη και Παπαθανάση - Αγρίνιο)
Μηχανουργείο (11ης Ιουνίου 7 - Αγρίνιο)
Τρυποκάρυδος (Πεζόδρομος Ηλ. Ηλιού - Αγρίνιο)

Για Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πάτρα κρατήσεις μέσω της σελίδας www.apothikimusic.gr

doors open 20.30

ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ 09.02.2012 Oz rock stage


ΟΡΦΕΑΣ ΠΕΡΙΔΗΣ

ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2011 - 2012

Ο Ορφέας Περίδης, ολοκληρωμένος καλλιτέχνης, πολυαγαπημένος τραγουδοποιός και τροβαδούρος ξεκινά μια χειμερινή περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Στις εμφανίσεις του αυτές τον συνοδεύουν τρεις νέοι τραγουδοποιοί ο Βασίλης Μασσαλάς (ακουστική κιθάρα), η Εύα Ατματζίδου (ακουστική και ηλεκτρική κιθάρα, τζουράς και μαντολίνο) και ο Αλέξανδρος Ιακώ-βου (βιολί).

Παρουσιαζει ένα πρόγραμμα που στηρίζεται στις μεγάλες επιτυχίες του από τους οχτώ προηγούμενους δίσκους του (“Φωτοβολίδα”, “Φεύγω”, “Ζηλεύει η νύχτα”, “Αμερικάνικα”, “Τα Μέγαρα”, “Αχ να σε δω”, “Κάτι μου κρύβεις”,”O Ρομπέν των καμένων δασών”, “Εθνικό Έλλειμμα”), κα-θώς και αποσπάσματα από το καινούργιο του cd με τίτλο «ΟΝΕΙΡΟΠΟ-ΛΩΝ ΜΟΧΘΟΙ», μια θεματική εργασία-αφιέρωμα στους δώδεκα μήνες.

Επίσης θα παρουσιαστούν τραγούδια από τους πρώτους προσωπι-κούς δίσκους του Βασίλη Μασσαλά: «Λοξή ματιά», της Εύας Ατματζί-δου: «Μάταιο ροζ» και του Αλέξανδρου Ιακώβου: «Κάτι καινούργιο απ' τα παλιά».

Πρόκειται περί μιας μουσικής συνάντησης τεσσάρων πολύ-μουσικών τραγουδοποιών, που χρησιμοποιώντας εναλλακτικούς τρόπους παιξί-ματος και ερμηνείας, αποδίδουν ένα δύσκολο και απαιτητικό πρόγραμ-μα με ποικιλία ρυθμών και τραγουδιών.

09.02.2012
Oz rock stage - Agrinio

Twitter Delicious Facebook Digg Stumbleupon Favorites More

 
Powered by Blogger