Το ολοκαίνουργιο single των Klein Mein "ΦΟΝΙΚΟ" δωρεάν


Οι Klein Mein μπαίνουν δυναμικά στη δισκογραφία και παρουσιάζουν το δεύτερο digital single τραγούδι τους με τίτλο "Φονικό" από την εταιρεία Power Pop Music, με παραγωγό τον ΧΡΗΣΤΟ ΔΑΝΤΗ!!

Κατεβάστε δωρεάν το νέο τους single αποκλειστικά απο το tralala.gr κάνοντας κλίκ στον παρακάτω Link:


Οι Klein Mein είναι:

Φίλιππος Μπουραΐμης: Φωνές + κοντραμπάσο

Θέκλα Ελένη Γαΐτη: Φωνές + αυγό

Χρήστος Σπηλιόπουλος: Πνευστά (Τρομπόνι,Xaphoon, Flute)

Παναγιώτης Αυγερινός: Κιθάρα + Πίσω Φωνές

Σταύρος Αβραμίδης: Cajon



LISTEN | Mark F Angelo - Break Down (teaser)

Πάρτε μια γεύση από το "Breaking Down", το theme song του MadWalk by Vodafone διά χειρός Mark F. Angelo!






FullFace - Λίγο Πριν + FullFace - Κάπου Εδώ (Πράξη Δεύτερη)


FullFace - Λίγο Πριν
http://www.bouriblog.com/bouriblog/downloads/doc_download/408-fullface----.html


FullFace - Κάπου Εδώ (Πράξη Δεύτερη)
http://www.bouriblog.com/bouriblog/downloads/doc_download/408-fullface----.html

~~THE SHOW IS HERE ....V E G A S LIVE ~~ 20 IANOYRIOY FRIDAY~~

ΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ!! Οι Vegas θα είναι αυτή την Παρασκεύη μαζί μας για μία και μοναδική βραδιά στο club MOUSES-BEDROOM CLUB
20/1/2012 λοιπόν στις 11.00
στην οδό Varnali 19-Agrinio

Οι Lynyrd Skynyrd, το πιο δημοφιλές όνομα του south rock, θα εμφανιστεί για πρώτη φορά ζωντανά στην Ελλάδα

Επιτέλους θα έχουμε την ευκαιρία να ακούσουμε κι εμείς, ζωντανά, κομμάτια όπως τα Free Bird, Sweet Home Alabama και That Smell, στην μεγάλη συναυλία των Lynyrd Skynyrd στις 18 Ioυνίου, στο Γήπεδο Baseball Ελληνικού.

Πέρα από τα κιθαριστικά riffs του αμερικάνικου νότου και τα «θανατηφόρα» τραγούδια, οι Lynyrd Skynyrd είναι ένα συγκρότημα με ασίγαστο πάθος, ένα συγκρότημα υπεύθυνο για τη διαιώνιση του μοναδικού Αμερικάνικου πνεύματος.

Και με νέο υλικό, το πρώτο μετά το 2003 και το Vicious Cycle. Η μπάντα-θρύλος των Lynyrd Skynyrd επέστρεψε με το «God & Guns», ένα άλμπουμ που κυκλοφόρησε στην ετικέτα της ιστορικής «Loud & Proud / Roadrunner Records». Ηχογραφήθηκε στο Nashville μεταξύ του 2008 – 2009, με διάφορες όμως ατυχίες να χτυπούν το συγκρότημα. Το project διακόπηκε αιφνίδια από το θάνατο του ιδρυτικού μέλους και κιμπορντίστα Billy Powell και αργότερα και του μπασίστα Ean Evans (2011).

Με την καθοδήγηση των βασικών μελών του συγκροτήματος, του Gary Rossington (κιθάρες), Johnny Van Zant (φωνητικά) και Rickey Medlocke (κιθάρες), μαζί με τον drummer Michael Cartellone, οι Lynyrd Skynyrd ηχογράφησαν ένα άλμπουμ (υπό καθεστώς "απειλής", όπως συνήθως, σύμφωνα με τον Van Zant), που στέκεται στο ύψος του μύθου που ξεκίνησε 35 χρόνια πριν στο Jacksonville της Φλόριντα. Ήταν η περίοδος που η καριέρα τους βρέθηκε στο peak, η δεκαετία μέχρι και το 1977, όταν σε μία αεροπορική τραγωδία σκοτώθηκαν τρία μέλη τους, ανάμεσά τους και ο Ronnie Van Zant και ο Steve Gaines. Από τότε, παρότι η μπάντα έχασε ξανά με τραγικό τρόπο τον Allen Collins, τον Leon Wilkeson και τον Hughie Thomasson, δεν σταμάτησε να ροκάρει.

Mετά τους πρόσφατους θανάτους των Powell και Evans, «πολλοί θα περίμεναν προφανώς να πούμε ως εδώ αρκετά τράβηξε..», παραδέχεται ο Medlocke. Με έναν κατάλογο που ξεπερνάει τα 60 άλμπουμ και πωλήσεις που φτάνουν τα 30 εκατομμύρια, οι Lynyrd Skynyrd παραμένουν ένα cultural icon που γνωρίζει απήχηση σε όλες τις γενιές. Το καινούργιο τους άλμπουμ God & Guns έρχεται να επιβεβαιώσει τον κανόνα. «Θέλαμε να αποδείξουμε στον κόσμο ότι ακόμα κρύβουμε άσσους κάτω από το μανίκι» λέει το ιδρυτικό μέλος και κιθαρίστας τους Gary Rossington.

Επιστρέφοντας από το στούντιο μετά το θάνατο του Powell, τα keyboards του οποίου ακούγονται σε περισσότερα από τα μισά τραγούδια στο God & Guns, «ήταν πραγματικά πολύ δύσκολα, δεν πρόκειται να σας πω ψέματα» ομολογεί ο Van Zant. «Αλλά το ξεπεράσαμε, όπως απ' ο,τι φαίνεται κάνουν πάντα οι Lynyrd Skynyrd. H μουσική είναι η καλύτερη θεραπεία. Αυτός ο δίσκος χρειαζόταν να γίνει. O Gary, o Rickey και εγώ είπαμε απλά "ας προχωρήσουμε, ας το τελειώσουμε!"».

Τα δάκρυα έλαβαν τέλος και τώρα.. it's time to rock! «Είμαι τόσο χαρούμενος που επιτέλους σηκωθήκαμε όρθιοι και συνεχίζουμε να παίζουμε» συμπληρώνει ο Medlocke. «Για εμάς το ότι στεκόμαστε πέρα από ό,τι έχει συμβεί, κάνει το συγκεκριμένο δίσκο ακόμα πιο ξεχωριστό. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο Billy και ο Ean μας βλέπουν από ψηλά με τεράστια χαμόγελα!».

Με τον περίφημο Βοb Marlette να υπογράφει την παραγωγή και την προσθήκη του κιθαρίστα John 5, το άλμπουμ ακούγεται πιο μεστό από οποιοδήποτε άλλο. «Ποτέ στο παρελθόν δεν συνεργαστήκαμε τόσο καλά με παραγωγούς, θέλαμε πάντα να γίνονται τα πράγματα με τον δικό μας τρόπο» παραδέχεται ο Rossington. «Ο Bob Marlette είναι εξαιρετικός τύπος. Βρήκε τον τρόπο να μας μιλήσει "μουσικά" και αυτό μας έκανε αμέσως φίλους. Είχε πολλές νέες φρέσκιες ιδέες και τρόπους να κάνει τα πράγματα, ενώ ταυτόχρονα ήθελε να διατηρήσει και τους παλιούς ήχους».

Για τον John 5, o Rossington προσθέτει: «είναι πιθανότατα ένας από τους καλύτερους κιθαρίστες που έχω συνεργαστεί ποτέ μαζί, και όπως ξέρετε έχω παίξει με πολλούς και εξαιρετικούς. Αυτός ζει μαζί με την κιθάρα του». Με βάση το Southern rock και την country, με παθιασμένα φωνητικά από τον Van Zant, και με τις χαρακτηριστικές κιθάρες του γκρουπ, το God & Guns καταφέρνει να διατηρήσει το γνώριμο ύφος των Skynyrd ενώ, ταυτόχρονα, ακούγεται εντελώς σύγχρονο. Και επίκαιρο επίσης, κάτι πολύ απαραίτητο σ' αυτούς τους καιρούς που είναι πολιτικά ασταθείς – γίνεται φανερό από τους τίτλους κάποιων κομματιών που υπονοούν το αίσθημα της απειλής και της άρνησης του να παραμείνει κάποιος ήσυχος και αδρανής. Πράγματα που σίγουρα θυμίζουν σε πολλούς το ξεκίνημα των Skynyrd.

«Δεν είναι μόνο οι λέξεις "God and guns". Πρέπει να κοιτάξετε το παρελθόν και να δείτε πάνω σε ποια θεμέλια χτίστηκε αυτή η χώρα: στην ελευθερία», λέει ο Medlocke. «Ο καθένας θα έπρεπε να μπορεί να παίρνει τις αποφάσεις του χωρίς να του λέει ο άλλος τί πρέπει να κάνει και πότε να το κάνει. Αυτό λέγεται ελευθερία επιλογής», συνεχίζει ο Medlocke που υπερηφανεύεται για το ότι είναι αυτόχθονας Αμερικάνος. «Είμαι σίγουρος ότι κάποιοι θα πουν ότι επέστρεψαν οι rednecks (λευκοί ρατσιστές). Τους απαντώ λοιπόν ότι τα μέλη αυτής της μπάντας δεν είναι "rednecks". Ο μόνος καταραμένος redneck είμαι εγώ γιατί απλούστατα είμαι ερυθρόδερμος!».

Οι Skynyrd κρατούν τα στάνταρτς ψηλά. Στα live και στα τραγούδια τους. «Κάποιοι θα μας κατηγορήσουν πως βγήκαμε περιοδεία επειδή χρειαζόμαστε τα χρήματα. Η πραγματικότητα είναι πως εμείς απλώς αγαπούμε τη μουσική, είναι κάτι πολύ περισσότερο από τα χρήματα. Ζούμε για να ανεβαίνουμε στη σκηνή και να παίζουμε ζωντανά. Και να βλέπουμε στα μάτια των ανθρώπων, πόσο αγαπούν αυτή τη μουσική».

Info: Γήπεδο Baseball Ελληνικού/ 18 Ιουνίου 2012/ Προπώληση εισιτηρίων στην τιμή των €35 μέχρι τις 31/01/12 στο www.livetickets.gr(σύντομα θα ανακοινωθούν και νέα σημεία προπώλησης).

Iratus - Ανακαλύπτοντας τον κόσμο (DOWNLOAD LINK INSIDE) + Youtube links





DOWNLOAD HERE:

http://www.bouriblog.com/bouriblog/releases/1773-iratus-anakaluptontas-ton-kosmo-vol1.html

OR HERE ( Αν υπάρχει πρόβλημα με το download από το bouriblog ):

http://www.mediafire.com/?uoxv5bic7dpprlp

Καλημέρα! Είναι Σάββατο 3 Δεκεμβρίου του 2011. Η περιοχή Κορυδαλλός. Ώρα 10 το πρωί και 4 πρώτα λεπτά.

Είναι γεγονός ότι η κοινή γνώμη των ακροατών της "underground rap" έχει στραφεί εναντίον του fullface, ή εναντίον μου, δεν έχει σημασία, πράγμα που ίσως το προκαλέσαμε και εμείς/εγώ. Ξέρετε, το να είσαι ο εαυτός σου 100% δεν πούλαγε και ποτέ αλλά ούτε αυτό έχει σημασία μιας και μόλις ακουστεί κάτι παραέξω από τους underground κύκλους, η (ο Θεός να την κάνει) κοινότητα λειτουργεί σαν τα λευκά αιμοσφαίρια που ανακάλυψαν ιό. Δεν είναι ώρα να το αναλύσω αυτό όμως θα έρθει και ένα άρθρο και από μένα κάποια στιγμή που αναφερθώ σε αυτό το ζήτημα αναλυτικά. Απλά μείνετε στο ότι, με το χέρι στη καρδιά, και εγώ και ο tiny είμαστε οι ίδιοι μαλάκες που είμαστε πάντα. Δεν άλλαξε κάτι όταν μας πόσταρε η ΚολλητουΛίΝii Youiui FullF@ce στον τοίχο της, ούτε που η παραμελημένη από τους γονείς της δεκαεξάχρονη τσόντα με έβαλε φωτογραφία προφίλ. Για το tape τώρα:

Υποθέτω ότι σε 2-3 ώρες το "ανακαλύπτοντας τον κόσμο" θα έχει ανέβει, οπότε θέλω και εγώ με τη σειρά μου θέλω να πω μερικά πράγματα για αυτό. Ας ξεκινήσουμε με τα τεχνικά ζητήματα. Η ηχογράφηση, η μίξη κτλ γίναν όλα σπίτι μου, οπότε μην περιμένετε καμιά γαμάτη ποιότητα ήχου. Όχι ότι με ενδιέφερε και ποτέ αυτός ο τομέας ιδιαίτερα. Όσο ακούγονται καθαρά τα λεγόμενά μου και η παραγωγή εγώ είμαι ικανοποιημένος. Κάτι το οποίο δεν ισχύει για το fullface γιατί εκεί δεν αποφασίζω αποκλειστικά εγώ.

Στο περιεχόμενο έχω αναφερθεί και σε προηγούμενο άρθρο οπότε δε θα επεκταθώ εδώ. Απλά να πω ότι κατέληξα σε ένα battle κομμάτι όχι 2.

Οι παραγωγές είναι κατά βάση instrumental. Και εδώ θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στο διαγωνισμό που έκανα. Μου ήρθαν πολύ όμορφα beat και μπράβο σε όλους και το ότι έμεινα αποκλειστικά σε 2 από τα 148 που μου έστειλαν έχει σχέση με το ύφος μου, όχι με την ποιότητα της δουλειάς τους.Εντάξει, ο.κ., μερικά ήταν απαράδεκτα. Οπότε μπράβο σε Gus ( τον οποίο δεν το θεωρώ απλά έναν νέο παραγωγό, αλλά μιας και ήθελε να συμμετάσχει είμαι ο.κ. με αυτό ) και σε X-Bass. Επίσης ένα μπράβο σε Strop, αλλά αυτή άρεσε πολύ και στον tiny και είπαμε να το δώσουμε σαν ακυκλοφόρητο FullFace σε 2-3 εβδομάδες.

Η μοναδική συμμετοχή είναι από τον πιστό μου συνεργάτη tiny jackal. Κάτι το οποίο δεν το θεωρώ feat, γιατί είναι απλά ο πιστός μου συνεργάτης! Τα feat, feat. θα έρθουν σε ένα E.P. από το νέο χρόνο όπου θα κάνω 6-7 κομμάτια με ανθρώπους που γουστάρω το ραπ τους / ή τους γουστάρω σαν ανθρώπους.

Αυτά από μένα!
Με εκτίμηση,
Iratus

OtherView

Αύριο 10:30 το πρωί στο Mad TV! Breaking MAD μαζί με OtherView! Stay tuned...!

Flux Pavilion Presents - 40 Minutes of Madness

Official Dubstep Mix από Flux Pavilion!


40 Minutes of Madness

(Αντιγράψτε και επικολλήσετε το link)

Flux Pavilion's Freak Show Mix

Flux Pavilion's Freak Show Mix

Ήρθε και τρελαίνει κόσμο....

(Αντιγράψτε και επικολλήσετε το link)

 
Powered by Blogger